Tips: Ögonbryn

Hur ska man göra för att det ska göra så lite ont som möjligt när man noppar ögonbrynen? Var ska man noppa? Vad ska man göra om man råkar noppa för mycket?
Svaren kommer här nedan:
Förhindra så mycket smärta som möjligt: 1. Tvätta ansiktet, det gör huden mjukare vilket gör att det inte gör lila ont. 2. Ta en mjukgörande kräm i ansiktet eller vid ögonbrynen där du ska noppa. 3. Noppa medhårs. Se till att ha en bra pincett så att du inte behöver hålla på vid samma hårstrå så länge då det blir riktigt ömt efter ett tag.

Var ska man noppa då? Över, under mellan?: Försök att noppa så lite som möjligt över ögonbrynen så att du har kvar formen på dom. Tänk på hur mycket du ska noppa redan innan så att du inte råkar ta bort för mycket.

Men vad händer om man råkar ta bort för mycket?: Fortsätt inte att noppa! Om du har fått lite panik är det lätt att det slutar med att hela ögonbrynet är borta. Måla ögonbrynen som du vill att det ska se ut. Tänk på att det är bättre att ta bort för lite hår än för mycket!
Hoppas tipsen var bra ;)

//L♥
(Bilden är från We heart it)



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

sezar.blogg.se

Sexy lips, dirty hips, nice ass, high class, sexy smile - Swedish style - Det här är ingen vanlig blogg som handlar om vardagen, utan den här bloggen bara full med massa tips! T.ex sminktips, fototips och massa annat.

RSS 2.0